Добре дошли на новинарския сайт https://pz-news.bg! Ние ценим вашата доверчивост и съумеем да гарантираме защитата на вашата лична информация. Тази Политика за поверителност обяснява как събираме, използваме, разкриваме и защитаваме вашите лични данни.

1. СЪБИРАНЕ НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ
1.1 Информация, която предоставяте
Когато използвате нашия сайт, можем да събираме лична информация, като например вашето име, електронна поща и други контактни данни, които предоставяте доброволно чрез формуляри за регистрация, абонаменти или коментари.

1.2 Автоматично събирани данни
Използваме технологии за събиране на определена информация автоматично, като например IP адреси, бисквитки и уеб бисквитки за анализ на потребителското поведение и подобряване на нашия уебсайт.

2. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Личната информация, която събираме, се използва за подобряване на вашето потребителско изживяване, предоставяне на персонализирано съдържание и осигуряване на информация за новините, които ви интересуват. Ние не продаваме, не обменяме и не даваме личната ви информация на трети страни без вашето изрично съгласие.

3. РАЗКРИВАНЕ НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ
В изключителни случаи можем да разкрием вашата лична информация, ако това е необходимо за спазване на законови изисквания или защита на правата, собствеността или безопасността на нашия сайт, нашите потребители или други.

4. СЪХРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ
Личната информация се съхранява само за периода, необходим за постигане на целите, за които е била събрана, освен ако не е необходимо по закон. Поддържаме подходящи технически и организационни мерки за защита на информацията.

5. ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Тази Политика за поверителност може да бъде обновявана периодично. Всяка промяна ще бъде публикувана на този уебсайт. Препоръчваме ви редовно да проверявате за актуализации.

6. ВЪПРОСИ И КОНТАКТ
Ако имате въпроси относно нашата Политика за поверителност или как обработваме вашата лична информация, моля, свържете се с нас чрез тел. +359 877 647 337 или  по електронна поща на следния адрес: [email protected].

Благодарим ви, че посетихте https://pz-news.bg и че сте с нас в нашата мисия да предоставяме достоверна и качествена информация.

 

Дата на последна актуализация: 01.03.2024г.