Хебър се сблъска с Лудогорец в домакинския реванш от турнира Sesame Купа на България и загуби с 0:5, след което отпадна от турнира с общ резултат 0:9. Въпреки , че се очакваше разградчани да доминират, феновете на Хебър показаха гордостта си за достигането на полуфиналите.

Лудогорец диктува темпото в мача и запази контрола върху играта. В резултат на това, Хебър не успя да изненада съперника и да намери път към вратата. Матиас Тисера и Кайо Видал се отличиха с голове за Лудогорец в първата половина на мача, като последният изведе резултата на 2:0. На почивката треньорът на Хебър направи смени в отбора си, но те не донесоха значителна промяна в играта.

През втората половина на мача, Лудогорец продължи да доминира. Матиас Тисера добави още два гола към резултата, а Сонко Сундберг приключи мача с петия гол за Лудогорец. Хебър не успя да се възстанови и завърши мача с пет гола във вратата си.

Макар, че Хебър загуби мача, феновете му продължиха да подкрепят отбора и се гордеят със запомнящото се достигане до полуфиналите на турнира.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара