С началото на октомври 37 амбициозни участници ще започнат своето обучение в безплатната 14-седмична Академия за предприемачи, която ще се проведе в Пазарджик. Тази инициатива, създадена с цел да подпомогне младите и бъдещи предприемачи, е отворена за всички желаещи и се провежда благодарение на партньори, които осигуряват както финансирането, така и специалната награда от 10 000 лв. за най-успешния проект.

Програмата на Академията е внимателно подготвена, за да предостави на участниците необходимите знания и умения, свързани с управлението на бизнес и развиването на успешни идеи. С фокус върху личностното развитие и бизнес иновациите, обучението обещава да бъде ценен инструмент за всички, които са избрали пътя на предприемачеството. Програмата на курса може да бъде разгледана на следния линк: Програма на Академията.

Поради огромния интерес към Академията, вече се водят преговори за нов курс, който се планира да стартира през март 2025 г. Това е доказателство за значимостта на инициативата и желанието на много хора да се включат в обучението.

Отговорниците за програмата изразиха благодарност към партньорите и Община Пазарджик, които правят възможно обучението да бъде безплатно за всички участници. Те пожелаха успех на бъдещите предприемачи и им напомниха, че пътят към самоусъвършенстването е изпълнен с предизвикателства, но и с възможности за постигане на значими резултати.

С пожелания за успех и вдъхновение, участниците тръгват по пътя към наградата от 10 000 лв., която ще бъде присъдена на най-добрия проект в края на обучението.

Благодарим на всички, които избраха Пазарджик за своята отправна точка към успеха!

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара