Прикачваме публикация от фб на Юлиян Недков

След наша журналистическа проверка в  квартал "Изток", се разкриха сериозни нередности след ареста на общинския съветник Сашо Ангелов. Той бе задържан по подозрения за купуване на гласове и притежание на наркотици, а разследването показва, че Ангелов е бил основна фигура в схемите за манипулиране на изборния процес в махалата.

Особено тревожен е фактът, че Сашо Ангелов се е ползвал с протекции от сина си, който е дългогодишен служител в полицейското управление на квартал "Изток". Според наши източници, вместо да прилага закона, синът на Ангелов активно е подпомагал схемите за купуване на гласове. В допълнение към осигуряването на "чадър" над незаконната дейност на баща си, той също е бил пряко замесен в организирането на тези изборни нарушения.

Ситуацията ескалира до физическо насилие, когато по време на предизборната кампания синът на Ангелов пребива политическия опонент на баща си – Юлиян Недков. Недков, който е пострадал сериозно, е потърсил медицинска помощ и е подал сигнал в полицията. Въпреки това, сигналът, подаден от него, остава без развитие, което поражда съмнения за умишлено прикриване на случая.

Тази информация бе разпространена в социалните мрежи, където граждани изразяват своето недоволство и настояват за справедливост. Публикациите във Facebook също привлякоха вниманието на парламентаристи, което доведе до задаване на парламентарно питане по случая.

Очаква се МВР да разгледа внимателно събраните доказателства и да вземе решение по този случай, който поставя под въпрос доверието в изборния процес и в работата на полицията в квартал "Изток".

И текст на част от парламентарното питане , което е публикувано във фейсбук : ,,МВР прикрива престъпленията на техен служител в махалата в Пазарджик. Човека играе роля на местен шериф и тартор, и е изключително ценен по време на изборите. Този човек взима заплата от нашите данъци , за да съдейства на когото е нужно , въпреки , че е полицейски служител ,,

PZ News
PZ News
Редактор

17 Коментара

Публикувай коментар

17 коментара

  • Ники Илиев
    20 октомври 2024 г. в 22:22 ч.

    Дано да не си изпуска сапуна

  • Miroslava
    20 октомври 2024 г. в 21:59 ч.

    На Петко полицая да му питам на вътрешната информация

  • Ники Крумов
    20 октомври 2024 г. в 21:39 ч.

    А тролейджията ?

  • Петко Полицая
    20 октомври 2024 г. в 21:38 ч.

    Скоро и на Сашо сина в затвора ! Вътрешна информация

    • Таня Йорданова
      20 октомври 2024 г. в 22:16 ч.

      Така е бе Петко войвода, лъжете, мамите, па другите обират проблема. Полицай бил... ето как се издават, че кроите всичко с лъжи. Личи си от кого се управлява страната..

  • Калинка
    20 октомври 2024 г. в 21:35 ч.

    Искам да попитам журналиста на тази медия за какво журналистическо разследване пише ??? Това да зимата интервю от корумпиран наркоман прави ли ви чест всички познават въпросният Юлиян Недков .Я кажете господин журналист ??? Колко ви плати Юлиян за тази гнусна статия. НЕ ви ли е срам и да се наричате журналист .очаквам МВР да раследва вашите източници НА ФАЛШИВА ИНФОРМАЦИЯи вашата журналистическа проверка .СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ .

  • Иван Димитров
    20 октомври 2024 г. в 19:57 ч.

    Неслучайно депутата Стоян Таслаков пита от трибуната на народното събрание , за купувача на гласове Сашо Ангелов и сина му. Може да го видите в ФБ профила на Стоян.

    • Калинка
      21 октомври 2024 г. в 01:45 ч.

      Иван Димитров искам да ви попитам как така въпросният депотат Стоян Таслаков е най голямата жертва във парламента или го нападат него или нападат негови близки приятели като Юулиан Недков .Защо не се говори че същият Юлиян е от махалата на пазарджик и е от ромски произход и че същият Юулиан е потхвърлил пликчето със наркотици и списъци във двора на църквата зада на вреди на Сашо и синът му .

    • Кали
      20 октомври 2024 г. в 22:11 ч.

      Няма такова нещо бе лъжец. Няма нищо за Пазарджик и за тях. Как не ви е срам да си играете с живота на хората. Ето личи си, че сте корумпирани.

  • Miroslava
    20 октомври 2024 г. в 19:23 ч.

    Чета и невярна на учите си !!! Как може такова безобразие Нова телевизия .БТВ всяка вечер във централните новини има репортажи за цяла България за всички общини кой какво и защо само ПАЗАРДЖИК не се споменава .Защо ли ??? Защото Сашо Ангелов е невинен защото едни мръсни и корумпирани хора подхвърлиха торбичка със гнусотии във двора на църквата във която работи .ЗАСРАМЕ ТЕ СЕ Неви стига това че и бълвате лъжи за семейството му .писатела на тази статия защо не се потруди да напише истината а взима информация от мафиоти и наркомани .Стига вече всички знаем истината за това гнусните ви информации не стигат по далече от Пазарджик

  • Иван Димитров
    20 октомври 2024 г. в 17:54 ч.

    Обществена тайна е , че Сашо Ангелов е основен купувач на гласове . Като отричате това влизате в грях. Нали знаете , че лъжата е ГЯХ !

    • Красимира Пейкова
      20 октомври 2024 г. в 18:59 ч.

      Абе Иванчо, ако е общинска тайна, ти от къде я знаеш бе? И не ми говори за грях и лъжа, като със голяма лъжа арестувахте Сашо. Да хвърляте торбичка със дрога и списък във църквата. Това може всеки, който мине през църквата да го хвърли в църковния двор, защото е отворено пространство. Къде е ИСТИНАТА??? Защо не се пише, че това се видя по камерите и щом полицията узна, веднага влезе в квартала да гледат камерите и да махат доказателството... СЪС ЛЪЖИ И СЪС НЕ ДОКАЗАНИ ТВЪРДЕНИЯ ЗАДЪРЖОХТЕ ЧОВЕКА И СЕГА ТОПИТЕ И СИНА МУ... МНОГО ЖАДУВАШ ЗА ИСТШНАТА, А КЪДЕ Е?

  • Сийка
    20 октомври 2024 г. в 17:06 ч.

    Коя журналистическа проверка бе?? Основавате се на думите на един наркоман и на незнайни източници. :))) браво на вас.

  • Соня
    20 октомври 2024 г. в 17:03 ч.

    Ехааа, как планирахте да затворите Сашо без доказателства и без свидетели, сега планирате и сина му... много сте умни. Защо тези новини не са на национално ниво, а само на локално? Дали държите информацията нарочно?

  • Калинка
    20 октомври 2024 г. в 16:35 ч.

    Това е направо смешно. Как можете да разследвате случаи на смешни основи и информация от не стабилни индивиди. И аз ще свидетелствам Как Юлиян налетя на служителите. Ние сме много хора. Нека истината да се покаже от честни хора, а не от драогирани

  • Али
    20 октомври 2024 г. в 16:19 ч.

    Еххх, чак Юлиян, тоя е Баяр дрогажия , я кажи истинското си име бее... ти се яви на свят. Да ми дадеш парите за които ми обеща да гласувам за ДПС... ей

  • Жулиета
    20 октомври 2024 г. в 16:16 ч.

    Защо лъже тоя Юлиян, който се дрогира всеки ден. Нали всички видяхме и има 20 души свидетели как Юлиян налетя на служителите там и се заяде с сина му. Тоя се дрогира и удари служителя. Той агетираше и ДПС му плати да ни дават пари да гласуваме за тях. Какви са ви източниците на тази фалшива информация? Колко хора бяха там и вие пишете думите на един дрогажя. .. Ами защо тоя Недков танцува по сватбите им и е приятел с тея цигани а сега лъже?? Абе това ми мирише на организирана престъпност измислена да затворят Сашо и синът му... Човека е затворен невинен а сега и синът му.. големи мошеници сте.