Снимка-интернет Знаме

Държавното първенство по модерен петобой за възрасти U 11, U 13 и U 15 в Пазарджик привлече голям интерес и участие на много деца.

 СК Шампион беше представен с общо 66 деца, включително деца на 8 години. Първият ден включваше плуване и бягане, като за много от тях това беше първото им участие в петобоя. При U 11 момчетата отбелязаха отлични успехи, като Йоан Панталеев стана държавен шампион, а отборът грабна и отборната титла. В U 13, държавният шампион беше Мелис Ерим, а отборът се класира на второ място. 

На третия ден, децата U 15 от СК Шампион също постигнаха отлични резултати в последната дисциплина, затвърдейки своето шампионско име както индивидуално, така и отборно. Специално се открояват учениците от Спортното училище, които също постигнаха значителен успех. Ръководството на клуба изразява похвала към най-малките шампиони за техния отличен принос.

 Следващата седмица отборът ще се състезава в Държавното първенство за възрасти U17 и U19 във Варна, където се очаква отново да представят силно.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара