Снимка-интернет Телемедия

Състезатели от Спортен клуб "Кодокан" в Пазарджик спечелиха пет шампионски титли на Държавния личен шампионат по джудо за младежи и девойки до 21 години, който се проведе в града. Шампиони сред младежите са Христо Вълков (категория 81 кг), Мариян Палев (категория 90 кг) и Ангел Славков (категория над 100 кг), всички с впечатляващи постижения на високо ниво от миналото и вече студенти в НСА.

Сред девойките от "Кодокан" две състезателки спечелиха шампионски титли: Йоанна Алексиева (категория 63 кг) и Радина Сербезова (категория 78 кг). Дмитър Куртаков се класира втори в категория над 100 кг, докато Мария Горева и Стилян Гушков спечелиха бронзови медали в своите категории.

Треньорите Величко Серев и Виден Василев изразиха гордостта си от постигнатото, казвайки, че това е едно от най-впечатляващите представяния на клуба, особено с оглед на силната конкуренция от над 350 състезатели от цялата страна. Те изразиха убеждението си, че тези млади джудисти ще продължат да прославяват клуба, Спортното училище и града на Пазарджик.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара