Днес е денят, в който отборът на Хебър ще се изправи в решаващ мач, за да защити своето място в елита на българския футбол. Срещата срещу Етър ще се проведе на стадион „Георги Бенковски“ и ще започне в 20:30 часа. Ръководството и играчите на Хебър призовават всички фенове за присъствие и максимална подкрепа в този важен момент.

Подкрепете отбора и спечелете уникални награди!

За да направим събитието още по-вълнуващо, организираме специална томбола за всички присъстващи на мача. Всеки, който пази своя входен билет, ще има шанс да спечели историческия екип на Хебър – същият, с който отборът победи Берое с 3:1 преди точно една година и запази своето място в Първа лига.

Как да участвате в томболата?

В паузата между полувремената ще бъдат изтеглени 15 късметлийски номера на входни билети. Притежателите на тези билети ще получат уникалната и оригинална жълта фланелка на JAKO. За да участвате, е важно да запазите своя входен билет, който ще служи като вашия талон за томболата.

Присъединете се и подкрепете „зелените“!

Очакваме ви на стадион „Георги Бенковски“ тази вечер. Вашата подкрепа е изключително важна за отбора в този критичен момент. Нека заедно да помогнем на Хебър да постигне още една значима победа и да запази своето място в елита на българския футбол.

Зелените напред!

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара