Днес от 12 часа на стадион "Георги Бенковски" ще се проведе извънредното Общо отчетно-изборно събрание на ФК Хебър. Това решение беше взето след заседание на Управителния съвет по-рано днес.

Единодушно Решение на Управителния съвет
Членовете на Управителния съвет - Владимир Гаджев, Лазар Костов, Тинко Василев, Димчо Ганев и Йордан Минев - взеха единодушно решение за провеждането на събранието.

Дневен Ред на Събранието
Събранието ще разгледа следните четири основни точки:

Доклад и отчет на председателя на Управителния съвет: Председателят ще представи доклад за дейността на съвета и постигнатите резултати през изминалия период.

Освобождаване от длъжност на председателя на Управителния съвет и неговите членове: Ще се гласува за освобождаването на настоящите членове на Управителния съвет.

Приемане на нови членове на Сдружението: Ще се обсъдят и приемат нови членове на Сдружението.

Избор на нов Управителен съвет и председател: Ще се проведат избори за нов състав на Управителния съвет и нов председател.

Предишни Решения и Предстоящи Промени
На последното Общо събрание на клуба, проведено на 5 март 2024 г., беше взето неофициално решение за преходно управление на Управителния съвет с ясно определен срок на действие до края на сезон 2023/2024 г. Предстоящото събрание ще бъде от ключово значение за бъдещото развитие на ФК Хебър и ще определи новите насоки за работа и постижения.

Очаква се събранието да доведе до важни промени и да подготви клуба за нови успехи в предстоящия сезон.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара