Снимка-интернет Знаме

Днес се проведе полезна работна среща в общинската администрация в Пазарджик, инициирана от полицейското управление на града. Присъстваха кметът на Община-Пазарджик, началникът на РУ-Пазарджик, представители от общинската администрация, полицейското управление, Регионалното управление на образованието, общински съветници и директори на гимназии.

Главен инспектор Годжевъргов представи дейностите на районното управление и приоритетите за работа през 2024 година. Кметът Петър Куленски подчерта нуждата от безопасно движение, като особено внимание беше обърнато на използването на електрически тротинетки.

Разговаря се за необходимостта от система за видеонаблюдение на важни кръстовища. Обсъдиха се и проблемите с употребата на наркотици сред младежите, както и подобряването на осветлението на обществени места.

Обсъдиха се и мерките за абитуриентските балове, като съветниците изразиха готовността си за синхронизиране на общинските наредби с националното законодателство относно опазването на обществения ред и движението. Апелира се и към училищата за активен обмен на информация относно евентуални проблеми в тяхната обстановка.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара