Източник: Никола Колев

Здравейте, скъпи читатели ! 
Сигурни сме, че се питате, кой стои зад този проект и за какво изобщо  се прави? 
Зад сайта pz-news.bg и едноименната фейсбук група , стоят двама млади и успешни в своите сфери  пазарджиклии под 30 години . Виждайки проблемите и непрозрачните медии в нашия град , те решават да създадат независим информационен портал в пъти по – добър от останалите местни медии !

Казват, че и най-дългото пътуване започва с една единствена крачка . Нашето пътуване ще е дълго и ще пътуваме заедно с вас ! За да достигнем до успеха обаче , е необходима смелост за всяка следваща крачка, постоянство, за да издържиш пред трудностите  и вяра, за да продължаваш, дори когато крайната цел изглежда далеч.

Е , ние всички тези качества сме показали, че ги имаме в изобилие ! Поемаме ново предизвикателство за информационната независимост на нашия град ! Ще сложим и имейл адрес , на който ще ни изпращате и вашите статии, а ние всяка седмица ще публикуваме по една  ваша статия ! Рубриката ще се казва : рубрика на читателя ! На края на календарната година ще наградим най-добрата статия, като критериите, ще са : най-четена и най-коментирана статия ! Пожелаваме си успех в това ново пътуване , много и дълги редове с букви, които ще ви бъдат полезни, интересни и понякога забавни ! Надяваме се нашият труд да дава добавена стойност от споделено значение за нашето ежедневие ! Сигурни сме, че ще е така! Бъдете здрави и приятно четене !

PZ News
PZ News
Редактор

3 Коментара

Публикувай коментар

3 коментара