Футболен клуб "Хебър 1918" продължава да укрепва позициите си в местната общност, след като сключи нов спонсорски договор с още една компания. Prima Decor стана четвъртата местна фирма, която застава зад каузата на клуба, след подписването на едногодишно партньорство. Това е пореден важен етап в развитието на клуба, който показва ангажираността на бизнеса към спортните и социални инициативи в региона.

Подкрепата на местния бизнес
С подкрепата на Prima Decor, "Хебър 1918" затвърждава своята позиция като клуб, обединяващ спортната общност и бизнеса в Пазарджик. Prima Decor се присъединява към още три местни компании, които вече са партньори на клуба. Това сътрудничество не само ще помогне на клуба да продължи да се развива, но и ще даде възможност на фирмите да популяризират своите продукти и услуги пред широка аудитория.

Възможност за нови партньори
ФК "Хебър 1918" активно търси нови партньорства с местни и национални фирми, като предлага различни рекламни пакети за популяризиране на бизнеса. Пакетите започват от 250 лв. на месец, което предоставя възможност за малки и средни предприятия да се възползват от рекламния потенциал на клуба. Спортът е отличен начин за свързване с местната общност и за укрепване на брандовото присъствие.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара