Снимка: Телемедиа

Управата на ФК Хебър официално обяви назначението на Бруно Акрапович за нов старши треньор на отбора. Бившият югославски футболист и настоящ треньор поема "зелените" с амбиция да подобри представянето на тима в Първа лига.

Бруно Акрапович е роден на 26 септември 1967 година в Зеница, Босна и Херцеговина. Той започва футболната си кариера в местния Челик Зеница, който по това време се състезава в шампионата на тогавашна Югославия. В своята активна кариера като футболист, Акрапович играе за националния отбор на Босна и Херцеговина в 18 мача, отбелязвайки един гол. Този гол е вкаран по време на квалификационен мач за Световната купа през 2002 година срещу Израел, завършил с резултат 3:1 в полза на израелския тим.

Назначението на Акрапович идва в ключов момент за Хебър, като новият наставник ще направи своя дебют на 20 октомври, когато отборът гостува на Черно море. Този мач ще бъде важна проверка за способностите на Акрапович и ще даде първа представа за това как ще изглежда тимът под негово ръководство.

Феновете на Хебър се надяват, че с опита и мотивацията на Акрапович, отборът ще успее да постигне по-добри резултати и да се утвърди в българския футболен елит.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара