От днес футболен клуб Хебър 1918 официално започна продажбата на годишни абонаментни карти за сезон 2024/25. Тези абонаменти предлагат на феновете удобството и сигурността да запазят своето място на стадион "Георги Бенковски" за целия сезон, включително всички домакински мачове от първенството на Първа Лига, Купата на България и контролни срещи.

Видове абонаментни карти и цени
Абонаментните карти се предлагат в три основни вида, според различните сектори на стадиона:

Сектор "А" (трибуната под козирката): Картите за този сектор са на цена от 350 лв.
Сектори "В", "Г" и новите модули: Картите за останалите домакински сектори се предлагат на цена от 250 лв.
VIP сектор (ложи): За най-големите фенове и тези, които искат да се насладят на мачовете в лукс и комфорт, се предлагат VIP карти на цена от 1000 лв.
Привилегии за притежателите на абонаментни карти
Притежателите на годишни абонаментни карти ще имат пълен безплатен достъп до всички домакински мачове на Хебър. Това включва:

Първенство на Първа Лига
Купа на България
Контролни срещи
Тази възможност гарантира, че феновете няма да пропуснат нито един важен момент от представянето на своя любим отбор на домашния терен.

Как да закупите абонаментни карти
Желаещите да закупят абонаментни карти могат да направят това най-напред с позвъняване на телефон: 0889 888 900. Този процес позволява на феновете да резервират своите карти бързо и лесно, осигурявайки си места за всички важни мачове през сезон 2024/25.

Не пропускайте възможността да подкрепите Хебър 1918 и да бъдете част от всички вълнуващи моменти през новия сезон. Станете част от отбора и гарантирайте своето място на стадион "Георги Бенковски" още днес!

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара