Снимка-интернет vesti.bg

Съпредседателят на партия "Продължаваме Промяната", Кирил Петков, посети областния град Пазарджик и се срещна с местната структура на партията, народни представители и привърженици. Той изрази удовлетворение от напредъка на Пазарджик в посока прозрачност и ефективност, споделяйки, че градът се променя под ръководството на кмета Петър Куленски.

Петков подчерта важността на реформите в държавните структури и потенциала на местните общности да бъдат модел за устойчиво и отговорно управление. Той беше горд от усилията на местната власт, лидерите и гражданите на Пазарджик, изразявайки увереност, че общинската администрация ще работи усилено, за да превърне града в пример за цялата страна.

Петков призова за "модела на Промяната", който включва управление без корупция и създаване на по-добри условия за живота на гражданите. Той подчерта, че всяко място в България може да постигне подобренията, които вече са започнали в Пазарджик.

Относно реформите в службите за сигурност, Петков подчерта необходимостта от тях, за да има реални разследвания. Той коментира, че е време да се промени ДАНС и, че президентът трябва да позволи замяна на ръководителя на агенцията.

В заключение, Петков сподели, че не са притеснени от евентуален нов политически проект на Румен Радев, като напомни, че според конституцията той не може да бъде политически лидер и президент едновременно.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара