Град Септември се подготвя за празнични тържества по случай своята 60-годишнина, която ще бъде отбелязана с впечатляваща програма на 6 септември. В центъра на празничните събития ще бъде участието на супергрупата „Легендите”, както и известните изпълнители Миро и братя Благовест и Светослав Аргирови. Техните концерти ще бъдат акцентът на вечерта, обещавайки незабравимо музикално изживяване за всички жители и гости на града.

Латино-джаз концерт ще открие празничната програма
Празничните събития ще стартират с латино-джаз концерт, който ще придаде още повече настроение на празника. На сцената ще се качат изпълнителите Галатея Мутафова, Банда "Дел Педре", Кристина Жечкова и Йоро, които ще потопят публиката в ритмите на латино джаза. Този музикален жанр обещава динамична и енергична атмосфера, която ще подгрее празника и ще даде добър старт на събитията.

Изложба по случай юбилея
Официалните тържества по случай 60-годишнината на Септември започнаха още на 5 септември с коктейл и изложба. Мероприятието бе организирано в изложбената зала на НЧ „Будители” и се проведе с участието на общинското и читалищното ръководство. Изложбата проследява развитието на град Септември през годините, като представя важни моменти от историята му. Тя предлага на посетителите възможност да се запознаят с богатото културно и историческо наследство на града. Официалното откриване бе в 18:30 часа и събра много жители и гости, които с интерес разгледаха експонатите.

Кулминация с концерти на 6 септември
Основните събития ще се състоят на 6 септември, когато градът ще отбележи юбилея си с голям концерт. Супергрупата „Легендите”, съставена от някои от най-емблематичните български музиканти, ще изпълни хитове, които са обичани от поколения. Също така, на сцената ще се качат и звездите на българската поп музика Миро и братя Аргирови, които ще зарадват публиката със своите изпълнения.

Тържествата за 60-годишнината на Септември ще продължат през целия ден с различни културни и музикални събития, които ще обогатят празничната атмосфера и ще привлекат много посетители.

Град Септември, известен със своята история и културни традиции, ще отбележи своя юбилей по подобаващ начин, съчетавайки модерна музика с почит към миналото си.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара