Елитният футболен клуб Хебър Пазарджик даде старт на лятната си подготовка днес на клубния стадион „Георги Бенковски“ под ръководството на новия старши треньор Веселин Великов. Назначен на 10 юни. 47-годишният Великов пое поста от Любослав Пенев и вече е готов да изведе отбора към нови успехи. В спортно-техническия щаб на Великов влизат асистентите Левон Апкарян (първи помощник), Венко Димов (треньор на вратарите) и Владислав Георгиев (кондиционен специалист).

Първият етап от подготовката на отбора ще се проведе на домашна почва до 28 юни, след което футболистите ще заминат на лагер в Словения. Там Хебър ще изиграе пет контролни срещи, което представлява значителна новост за клуба, тъй като това е първият път, когато ще провеждат подготовка зад граница.

Новият сезон в efbet Лига за пазарджиклии ще започне с домакинство на Спартак (Варна), а началото на кампанията е насрочено за 19 юли. С подготвителен лагер в чужбина и нов треньорски екип, Хебър Пазарджик има амбицията да се представи силно през новия сезон и да утвърди позициите си в елита на българския футбол.

Очакванията към Веселин Великов и неговия щаб са големи, като феновете на Хебър се надяват на успешни резултати и подобрена игра. Великов, който има опит и доказани умения като треньор, е решен да внесе нова енергия и стратегия в отбора. Подготовката в Словения ще бъде ключов момент за изпробване на нови тактики и изграждане на сплотен и конкурентоспособен състав.

Футболният клуб Хебър Пазарджик влиза в новия сезон с оптимизъм и амбиция, готов да се изправи пред предизвикателствата и да покаже най-доброто от себе си под ръководството на Веселин Великов и неговия екип.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара