Снимка-интернет

Заместник-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев, събра представители на Асоциацията на българските търговци на храни в Пазарджик, където присъства и зам.-областният управител, г-н Стефан Димитров. 

В хода на разговора се проведе активен диалог между бизнеса и изпълнителната власт. Бяха обсъдени трудностите, пред които са изправени българските фирми, както и възможностите за подкрепа от страна на Министерството на икономиката и индустрията. 

Инициативата "Достъпно за вас" бе поставена в центъра на вниманието, като зам.-министър Шотев подчерта значението й за намаляване на цените на стоките от първа необходимост. 

Представителите на асоциацията посочиха предизвикателствата пред бизнеса, включително опростяване на административните процедури, прозрачност при възлагане на обществени поръчки и повече европейски програми за по-малките търговци. Зам.-министър Шотев завери участниците, че министерството вече работи за справяне с тези предизвикателства и обеща продължаване на открития диалог в бъдеще.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара