Управителният съвет на ФК Хебър 1918 обяви насрочване на извънредно Общо отчетно-изборно събрание, което ще се състои на 20 юни от 12 часа на стадион "Георги Бенковски". Това решение беше взето след проведеното заседание на Управителния съвет по-рано днес.

Единодушно решение на Управителния съвет

Решението за провеждането на събранието беше взето единодушно от членовете на Управителния съвет: Владимир Гаджев, Лазар Костов, Тинко Василев, Димчо Ганев и Йордан Минев.

Дневен ред на събранието

Дневният ред на събранието ще включва следните четири точки:

1. *Доклад и отчет на председателя на Управителния съвет*: Представяне на доклад за дейността на съвета и постигнатите резултати през изминалия период.
  
2. *Освобождаване от длъжност на председателя на Управителния съвет и неговите членове*: Гласуване за освобождаване на настоящите членове на Управителния съвет от техните длъжности.
  
3. *Приемане на нови членове на Сдружението*: Обсъждане и приемане на нови членове, които да се присъединят към Сдружението.
  
4. *Избор на нов Управителен съвет и председател*: Провеждане на избори за нов състав на Управителния съвет и избор на нов председател.

Предишни решения и предстоящи промени

Припомняме, че на последното Общо събрание на клуба, проведено на 5 март 2024 г., беше взето неофициално решение за избиране на преходно управление на Управителния съвет с ясно определен срок на действие - до края на сезон 2023/2024 г. С предстоящото събрание, клубът ще направи важни стъпки към избора на ново ръководство, което да поеме отговорността за бъдещето на ФК Хебър 1918.

Очаква се извънредното Общо събрание да бъде от ключово значение за бъдещото развитие на клуба и да определи новите насоки за работа и постижения.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара