Снимка-интернет Знаме

На извънредното общо събрание на клуб Хебър 1918 се провежда дискусия относно седем кандидатури за новия 5-членен състав на Управителния съвет. Присъстващите членове, чиято бройка нараства до 33 след приемането на нови членове, са единодушни, че водачът на "кораба" трябва да бъде предприемачът и общинският съветник Румен Димитров. 

Той обаче е категорично против тази идея. Изразява загрижеността си, че клубът е изправен пред липса на перспектива и би могъл да пострада бизнесът му, ако се свърже с неговото име в търговския регистър.

Димитров предлага да продължи да помага, но при условие, че и други лица се включат в управлението, като Роман Цветков, Валентин Василев-Валдани, Атанас Шопов и Димчо Ганев.

Предложенията за членове на Управителния съвет варират от Румен Димитров, номиниран от досегашния председател Елизар Спасов, до предложенията на други участници като кмета на Добровница Гурко Митев и бившия нападател на Хебър и Бенковски Лазар Костов.

На събранието присъстваха 16 от 17-ма членове, които приеха оставките на досегашния Управителен съвет и гласуваха за новите членове. Общият брой на членовете на събранието нарасна на 33.

Новият състав на Управителния съвет включва имената на Румен Димитров, директорът на Спортното училище Георги Георгиев, бизнесмените Димчо Ганев и Валентин Василев, както и други известни личности от света на спорта и бизнеса.

Някои кандидатури не получават достатъчно подкрепа, а старият Управителен съвет остава легитимен, представляван от Елизар Спасов, до обновяването на решенията в Търговския регистър.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара