На 19 октомври 2024 г., село Злокучене, община Септември, отбеляза своя празник с много усмивки, музика и празнично настроение. Сред специалните гости на събитието бяха кандидатите за народни представители от ДПС-Ново начало – Небие Кабак , Екатерина Христоскова и областния председател Юмер Хамза. Те се присъединиха към жителите и гостите на селото, за да споделят вълнението от тържеството и да уважат богатите традиции и култура, които то носи.

Небие Кабак, известна със своята отговорност, морални ценности и силни политически качества , като представител на младите хора в партията, поздрави присъстващите и предаде най-искрените пожелания от Делян Пеевски, председател на ДПС-Ново начало. В своето обръщение тя подчерта значението на единството и празниците като начин за запазване на традициите и културното наследство на България.

Празникът на село Злокучене се превърна в място за срещи и общуване, където хора от различни поколения споделиха моменти на радост и оптимизъм за бъдещето. Енергията и положителният дух, които владееха събитието, отразяват стремежа към ново начало и промяна, които ДПС-Ново начало насърчава.

Небие Кабак  напомни на жителите, че на 27 октомври 2024 г. България има шанс да направи важна стъпка към бъдещето, като призоваха всички да гласуват с номер 8 в интегралната бюлетина и да подкрепят ДПС-Ново начало.

Купуването и продаването на гласове е престъпление ! 

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара