Снимка: екипа на Лили Иванова (ПК)

Примата на българската естрада Лили Иванова ще зарадва почитателите си в Пазарджик тази вечер с концерт в спортна зала "Васил Левски". Последното ѝ посещение в града беше през 2022 година, когато на 25 август тя изнесе впечатляващ концерт пред препълнена зала.

На сцената заедно с Лили Иванова ще се качат и музикантите от "LI Orchestra" – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "LaTiDa" (беквокали). Билетите за събитието са разпродадени, което показва голямото очакване и интерес от страна на публиката.

Концертът е част от националното турне на певицата, което ще продължи на 18 октомври във Враца, 19 октомври в Перник, 14 ноември в Панагюрище, 18 ноември в Кюстендил и 20 ноември в Сандански. Кулминацията ще бъде на 14 декември в Арена София, където Лили Иванова ще изнесе трети концерт от 2012 година насам и за втори път през последните две години.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара