Любослав Пенев изпрати отворено писмо до медиите, в което изрази своите чувства и спомени от периода, в който бе начело на футболния клуб Хебър (Пазарджик). Той заяви, че изминалите 14 месеца, прекарани в клуба, ще останат завинаги в съзнанието му. Пенев застана начело на тима през март 2023 и постигна значителни успехи, включително два пъти спасяване на отбора от изпадане и класиране на полуфинал за Купата на България за първи път в историята на Хебър.

"Изминаха тежки 14 месеца, в които със сърце и душа ежедневно работих за Хебър както аз, така и моят екип. Написахме история с представянето си и съм горд от всеки един футболист и служител на клуба. Факторите и проблемите, които не позволиха на Хебър да заеме по-високо класиране в шампионата, бяха много и съм ги споменавал многократно. Кризите също бяха от всякакъв характер, но съм щастлив, че с момчетата гледахме през цялото време в една посока и с дисциплина, мъжество и отборна игра спасихме Хебър да не изпадне във Втора лига.

Специално искам да благодаря на г-н Румен Димитров за усилията, които той положи да издържим до края на сезона. Публиката на Хебър и хората, които идваха на стадиона в Пазарджик, заслужават да виждат отбора си сред най-добрите у нас и им го пожелавам най-искрено. Подкрепата и уважението на феновете, която беше към мен и екипа ми през последните 14 месеца, ще остане завинаги в съзнанието ми."

Благодаря и успех на Хебър (Пазарджик)!

С уважение : Любослав Пенев

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара