Любослав Пенев се раздели с Хебър и е въпрос на време да бъде обявен за новия старши треньор на Локомотив Пловдив. Но пътят от стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик до "Лаута" ще бъде извървян и от други.

Колегите от "Тема Спорт" информират, че с Ел Голеадор при черно-белите ще работи асистентът му Ради Здравков. Вече има разбирателство между Пенев и шефовете на пловдивчани в състава да бъде привлечен и неговият син Николас Пенев. А не е изключено и други играчи на пазарджиклии да последват наставника в Локомотив. Причината е неясното бъдеще на Хебър. 19-годишният Николас направи добра кампания. Той участва в 31 шампионатни двубои на пазарджиклии. В тях младокът отбеляза 4 гола. Наред с това фланговият нападател записа и 4 мача за купата, като помогна за историческото достигане до полуфиналите.

След края на кампанията Любослав Пенев бе спряган за ЦСКА, но този вариант набързо пропадна. След това се заговори, че ще поеме Спартак Варна, с който преговаряше през зимата, но предпочете Локо Пд и соколите се насочиха към Александър Томаш, който бе освободен от "Лаута".

Ново начало за Локомотив Пловдив
Преминаването на Пенев и неговия щаб в Локомотив Пловдив обещава ново начало за клуба. С привличането на Ради Здравков като асистент, Пенев разчита на проверени кадри, с които вече има установена успешна сътрудничество. Този ход подсказва за амбициите на Локомотив Пловдив да се утвърдят като силен отбор в българския футбол.

Талантите на Хебър в Локомотив
Привличането на Николас Пенев в Локомотив Пловдив също е знак за бъдещите планове на клуба. Младият флангови нападател има впечатляваща статистика от миналия сезон, което показва, че е готов да направи крачка напред в кариерата си. Той може да бъде ключова фигура в атаката на пловдивчани през следващия сезон.

Неяснотата около бъдещето на Хебър също може да доведе до още трансфери на играчи от Пазарджик към Локомотив Пловдив. Това може да бъде шанс за младите таланти от Хебър да продължат своето развитие в по-стабилна среда и под ръководството на опитен треньор като Любослав Пенев.


С назначаването на Любослав Пенев за старши треньор на Локомотив Пловдив, клубът навлиза в нова фаза на развитие. Привличането на доверени кадри и млади таланти показва амбициите на пловдивчани за бъдещите сезони. Предстои да видим как този нов етап ще се отрази на представянето на Локомотив Пловдив в българския футбол.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара