Снимка-интернет Телемедия

Ученици от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище, заедно с учители и специалисти от компанията „Асарел-Медет“, се включиха в акцията по почистване на местността Оборище. Въпреки прогнозата за лошо време, участниците се събраха и се включиха с ентусиазъм.

След като успешно приключиха с почистването на района, те проведоха две тиймбилдинг активности. Тези активности подчертаха значението на работата в екип, ефективната комуникация и креативното мислене за постигане на успех. Групата беше разделена на два отбора - "Сини" и "Червени", като "Сините" се оказаха по-бързи и успешни в надпреварата.

Тази еко акция е проведена вече за четвърти път, а участвалите ученици обучават в различни специалности като "Минна електромеханика", "Пътно-строителна техника", "Промишлена електроника" и "Обогатителни, преработващи и рециклационни технологии". Те получават възможност да се обучават в реална работна среда в „Асарел-Медет“, работейки под ръководството на наставници от компанията и своите учители по практика.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара