Снимка-интернет

На 14 април ще се проведат консултации в Пазарджик относно състава на Районната избирателна комисия за предстоящите европейски и парламентарни избори на 9 юни. Това стана ясно след заповед от областния управител Валентина Кайтазова. Консултациите ще бъдат на 14 април от 11:00 часа в Приемната зала на Областната администрация. Те ще бъдат публични и ще бъдат излъчвани на живо във Facebook страницата на Областната администрация в Пазарджик.

Поканени за участие са представители или упълномощени лица от парламентарно представените партии и коалиции като Коалиция „ГЕРБ-СДС“, Коалиция „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“, Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ и ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“.

Участниците трябва да представят до 10:30 часа на 14 април в деловодството на Областната администрация писмени предложения за състава на Районната избирателна комисия и всички други документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.

Заповедта на областния управител е публикувана на официалната страница на Областната администрация в Пазарджик.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара