Снимка-интернет Zname

Клиниката по Детска хирургия на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив и Хирургичното отделение на МБАЛ „Пазарджик“ съвместно организират безплатни прегледи за деца. Прегледите ще се проведат на 16 и 17 февруари 2024 година в кабинети № 4 и № 6 на етаж 2 на МЦДП“ВИВА“ в Пазарджик. За записване на час можете да се обадите на телефон 0898 51 80 56 между 9:00 и 15:00 часа или да изпратите запитване на електронната поща: [email protected]. Прегледите на 16 февруари ще бъдат от 14:00 до 18:00 часа, а на 17 февруари от 9:00 до 16:00 часа.

Безплатните прегледи са предназначени за деца от 0 до 18 години с цел подобряване на качеството на детското здравеопазване и откриване на различни заболявания. Консултациите ще се провеждат от екип на Клиниката по детска хирургия с ръководител проф. д-р Пенка Стефанова. Родителите могат да се консултират относно заболявания на храносмилателната и урогениталната система, вродени аномалии, белодробни и коремни заболявания, както и други хирургични проблеми.

Препоръчително е родителите да носят всички налични изследвания и документи от предишни консултации. Не се изисква направление от личен лекар. Клиниката по Детска хирургия в Пловдив е републиканско консултативно звено за Южна България и предлага висококвалифицирана помощ при всички планови и спешни хирургични заболявания в детската възраст.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара