Снимка-интернет

Кметът на общината Пазарджик, Петър Куленски, изрази загриженост поради ниското качество на асфалтирането по улиците на града, което забавя ремонтните дейности. Той коментира това по време на брифинг, като призова гражданите за търпение и извинение за причиненото неудобство.

Административни забавяния в процедурата за кърпежните дейности също бяха споменати от Куленски, който намекна, че това може да не е случайност. Въпреки това, запълването на дупките е в ход със запланирания график. До момента бяха ремонтирани участъци около кръговите кръстовища на моста на Марица, както и на улиците „Пловдивска“ и „Хан Крум“. Кметът изрази увереност, че до началото на юни всички дупки ще бъдат запълнени.

Според него, активизацията на подаване на жалби срещу обществените поръчки забавя процесите. Въпреки това, общината се опитва да предприеме необходимите мерки, като пуска процедури и се опитва да спази единен стандарт за качество на настилките, които полага. Куленски подчерта необходимостта от качествено изпълнение на инфраструктурните проекти, за да се спре разпадането на градската среда.

Този ангажимент е част от стремежа на общината Пазарджик към по-добро качество на живот за гражданите и подобрение на инфраструктурата на града.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара