Община Пазарджик, в партньорство с Фондация „Америка за България“, Асоциация на българските лидери и предприемачи и СНЦ „Водно конче“, започва инициатива Бизнес академия за стартиращи предприемачи - BASE в гр. Пазарджик.

BASE е иновативен курс, насочен към начинаещи предприемачи, който цели да развие бизнес умения и да стимулира предприемаческия дух в региона. Програмата е напълно безплатна за участниците и съчетава теоретични и практически занимания, които ще помогнат на участниците да изготвят собствен бизнес план за развитие на идеята си.

Академията започва на 08 октомври 2024 г. от 17:30 ч. и ще продължи до 28 януари 2025 г. Желаещите за участие и въпроси относно програмата могат да се свържат със сътрудник на [email protected] до 17 септември 2024 г. Формуляр за записване можете да намерите на следния линк: https://forms.gle/bZrYHe5mLQXzYU1m9.

Основни акценти на програмата:

- Подготовка на бизнес план: Участниците ще се научат как да разработват и структурират своя собствен бизнес план, който ще бъде представен пред жури в края на академията.
- Развитие на бизнес умения: Лектори, доказани професионалисти, ще предоставят обучения в ключови области като оценка на бизнес идеи, управление на финанси и създаване на ефективна бизнес стратегия.
- Практически опит: Всяка седмица ще има гост-лекции от успешни предприемачи, които ще споделят своя опит и "success stories".
- Награден фонд: В края на академията, на 28 януари 2025 г., участниците ще имат възможност да спечелят награден фонд в размер на 10 000 лв., осигурени от Фондация „Америка за България“.

Само през първия ден на обявяването на програмата се записаха близо 20 млади хора. Заявете своето участие сега - местата са ограничени!

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара