За втори пореден път град Панагюрище ще бъде домакин на основна спирка от Авто ретро поход Ромбус. На 22 юни, площад „20 април“ ще се превърне в сцена за едно уникално събитие, което ще се проведе от 16 до 18 часа. Жителите и гостите на общината ще имат изключителната възможност да се насладят на невероятна гледка, демонстрираща техническото въображение и иновациите на автомобилната индустрия през годините.

Атрактивно събитие с ретро автомобили
Организаторите от „Retro team Phillippopol“ съобщиха, че официалните участници в Авто ретро похода Ромбус са 40. Очаква се на площад „20 април“ да се съберат множество ретро автомобили, които ще привлекат вниманието на посетителите със своята уникалност и автентичност. Събитието предлага на всички любители на автомобилите възможността да видят отблизо класически и редки модели, които са оставили значим отпечатък в историята на автомобилостроенето.

Награждаване на най-атрактивните автомобили
Кулминацията на Авто ретро похода Ромбус ще бъде награждаването на собствениците на най-атрактивните автомобили. Наградите ще бъдат връчени от председателя на Общинския съвет – Панагюрище, г-н Иван Лалов, и заместник-кмета, инж. Стоян Бодуров. Тази церемония ще подчертае значимостта на събитието и ще почете усилията и страстта на колекционерите и ентусиастите, които съхраняват и възстановяват автомобилното наследство.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара