Пазарджик се подготвя за финалните дни на Евро2024 с вълнуваща програма, която обещава да донесе радост и забавление на всички любители на футбола. Заместник-кметът на града, Таня Колчакова - Янева, обяви, че от днес до финала, жителите и гостите на Пазарджик ще имат възможност да тестват своите футболни познания в специалния Euro Quiz (викторина).

"От днес до финала, който ще открием подобаващо, ще можете да тествате вашите футболни познания в нашия Euro Quiz. Голямата награда държа в ръцете си - топката на Евро2024," сподели Таня Колчакова - Янева. Тази инициатива е част от усилията на града да направи Евро2024 незабравимо събитие за всички.

Програмата за днешния ден включва няколко вълнуващи събития:

19:00 Испания - Германия: Очаква ни напрегнат мач между два от най-силните отбора в Европа. Феновете ще имат възможност да се насладят на качествен футбол и да подкрепят любимите си играчи.

21:00 Euro Quiz - викторина в парка: Викторината е чудесен начин да се забавлявате и да проверите своите знания за футбола. Освен това, участниците ще имат шанс да спечелят топката на Евро2024, която със сигурност ще бъде ценен сувенир за всеки фен.

22:00 Португалия - Франция: Още един вълнуващ мач, който ще събере футболни фенове от всички краища на града. Двата отбора са известни със своите звездни играчи и висококачествена игра, така че този мач обещава да бъде истинско зрелище.

С тази разнообразна и интересна програма, Пазарджик се превръща в център на футболните емоции през последните дни на Евро2024. Независимо дали сте заклет фен или просто обичате добрия футбол, не пропускайте да се включите в празненствата и да се насладите на магията на този спортен празник.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара