Пазарджик се готви да посрещне Световната купа по бадминтон за младежи и девойки под 19 години, събитие, което ще се проведе с подкрепата на общината. Организатор на престижното състезание е Бадминтон-скуош клуб Пазарджик, който за 17-ти път демонстрира своите организационни умения и отдаденост на спорта.

В събитието ще вземат участие над 170 състезатели от 24 държави, което го прави едно от най-значимите и конкурентни бадминтон състезания за тази възрастова група. Треньорът на Бадминтон-скуош клуб Пазарджик, Неделчо Кесов, сподели, че това е едно от най-големите предизвикателства и гордости за клуба, който вече се е доказал на национално ниво.

Преди предстоящата Световна купа, състезателите на клуба завоюваха поредното си отличие. Женският отбор на Бадминтон-скуош клуб Пазарджик стана шампион на Държавното отборно първенство за пети пореден път, което още веднъж подчертава високото ниво на подготовка и талант в клуба.

Най-добрите млади бадминтонисти ще се състезават за Световната купа в Пазарджик от 27 до 30 юни. Събитието обещава да бъде изпълнено с вълнуващи мачове и висока спортна класа, привличайки вниманието на спортната общност и феновете на бадминтона в региона и извън него.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара