Снимка-интернет

В случая с ФК "Хебър" в Пазарджик се разкрива как дългогодишният феодален строй в града от г-н Попов, се  отразява и на управлението на клуба. Показва се, че когато доверието е загубено, ръководството трябва да подаде оставка, без да се опитва да извърти фактите или да прехвърля вината. Въпреки че проблемите в клуба са  видими от преди новия кмет, някои хора все още продължават да функционират в стария формат.

Общината се ангажира да подпомага ДЮШ на "Хебър" и обещава, че средствата ще бъдат използвани за децата. Новата наредба ще осигури прозрачност и контрол върху разходите. Сигнали за неизправности, като неработещи осветителни тела на игрищата, се разглеждат сериозно.

Ръководството на клуба се критикува за непрозрачни практики и избягване на отговори на въпроси. Новото управление на общината настоява за ясност и отговорност от страна на клуба. Подкрепата ще бъде оказвана само ако се спазват стандартите за прозрачност и обществена отчетност.

Общината на Пазарджик се ангажира с открит и прозрачен подход, готова да слуша гражданите. Очаква се градът да се развива напред, прекъсвайки връзката със старите практики.

PZ News
PZ News
Редактор

1 Коментара

Публикувай коментар

1 коментара