Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова се изправи срещу един от най-интелигентните българи, Пламен Младенов, известен като Професора от телевизионното предаване „Голямото преследване“. Те участват в прогнозиране на мачове от българското футболно първенство в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

В петък Ренета Камберова успя да победи, предвиждайки точно крайния резултат от загубата на ЦСКА с 1:2 от Пирин. В събота Професорът отговори успешно, предсказвайки победата на Славия над Хебър.

Вчера обаче двамата не успяха да покажат късмет, тъй като мачът между Берое и Локомотив (Пловдив) завърши с равенство 2:2. Днес техният дуел ще завърши с мача между Лудогорец и Арда.

След като двете страни дадоха абсолютно еднакви прогнози, Ренета Камберова ще бъде победител в дуела срещу Професора. Така тя елиминира четвъртия си мъжки съперник в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, след като преди това надви певците Дичо и Богдан Томов, както и боксовата легенда Даниел Асенов.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара