В България има много хора които казват на черното бяло и обратно. На агресията казват " Все още не е известно чия истина", прокарвайки кремълската пропаганда. 


България можеше да има правителство, но старите кадри от ДС и статуквото, включително президентството решиха на фона на всичко да си правят гаргара и безотговорно резултата е пак на избори.  Явно е управлението и режисирането, но това не е театър.  Същите  изкараха от  нафталина ли или по-точно от фризера, "пилето" Доган(агент Сава), и го пуснаха да се прави на паун.  Нищо различно от остаряла школа. Това бе усетено най-вече от младите, колкото и да са възпитавани във  политическо  невежество и непукизъм. 


В момента и в света има много мръсотия. Води се една от голяма и жестока война, война буквално срещу обединена Европа.  Затова след изборите трябва да бъде сформирано правителство. С ясна посока - за Европа, отбрана и сигурност на НАТО. Трябва бързо да се  осъзнае и болното общество да се стимулира да се бори, а не да гледа. Да не се водим и възхваляваме  подлостта и лъжата, да защитаваме фалша, фалшиво образование, фалшива демокрация,  и още много фалшиви принципи изградени на основа плаващи пясъци. 


Ето защо има много хора (не е равнодушна тълпа), вземащи решение и заявяващи  като мнозинство:
-няма да гласувам, първо тези да си тръгнат.
-какъв е този или тази че ще ги подкрепям.
- няма да подкрепям, защо да го правя, след като другите не 
искат. 


Мислим си, че има някакви патриотични отбори, а не знаем нищо за историята и борбата за собствената си земя.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара