Вчера кандидатите за народни представители Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов проведоха предизборна среща с жителите на село Биркова, община Велинград. Събитието привлече множество местни жители, които изразиха своята подкрепа за партията.

На срещата присъстваха и ключови партийни фигури, сред които Юмер Хамза – областен председател на ДПС - Ново Начало Пазарджик, и Исмаил Моллов – общински председател на ДПС - Ново Начало Велинград и заместник-кмет на общината. Двамата кандидати, Мандраджиев и Бухов, запознаха присъстващите с основните приоритети в предизборната програма на партията „ДПС - Ново начало“.

По време на събитието, специален акцент беше поставен върху ангажиментите, поети от Делян Пеевски, които включват мерки за подобряване на живота в селските райони, икономическо развитие и социална справедливост. Кандидатите подчертаха, че партията е готова да работи усилено за интересите на хората от региона, като предложи нови решения за по-добро бъдеще.

Присъстващите на срещата изразиха своята подкрепа и категорично заявиха, че на предстоящите избори на 27-ми ще дадат своя глас за листата на ДПС - Ново Начало , отбелязвайки номер 8 в интегралната бюлетина. Тази твърда подкрепа подчерта важността на връзката между партията и местната общност, като допълнително мотивира кандидатите да продължат с кампанията си в региона.

С приближаването на изборите ДПС - Ново Начало продължава активната си работа в Пазарджишкия регион, опитвайки се да спечели доверието на избирателите с ясна програма и конкретни обещания за бъдещето.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара