На 18 септември 2024 г. (сряда) ще бъде прекъснато водоподаването в няколко населени места поради аварии и строително-монтажни дейности. Ето подробности за засегнатите райони и периодите на прекъсване:

1. Село Мало Конаре
Поради авария на довеждащ водопровод, водоснабдяването в с. Мало Конаре ще бъде временно спряно. Прекъсването ще се осъществи в периода от 09:30 до 15:00 часа. Жителите на селото са призовани да се запасят с необходимото количество вода за този период.

2. Град Пазарджик
В Пазарджик ще бъде прекъснато водоподаването на бул. „Хр. Ботев“ в участъка между бул. „Ал. Стамболийски“ и ул. „Т. Каблешков“, както и на ул. „Т. Каблешков“ в участъка между бул. „Хр. Ботев“ и ул. „П. Бонев“. Причината за спирането е авария на уличен водопровод. Очаква се водоснабдяването да бъде възстановено до 16:00 часа.

3. Село Црънча
Поради извършване на строително-монтажни работи по вътрешната водопроводна мрежа във Високата зона на с. Црънча, водоподаването ще бъде прекъснато от 09:30 до 15:00 часа. Работите са част от планови дейности за подобряване на водоснабдителната инфраструктура в селото.

Всички засегнати граждани се извиняват за причиненото неудобство и се призовават да направят необходимите приготовления за времето на прекъсването.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара