Огромен успех за денс формация “MDX” при Общински детски комплекс гр. Пазарджик на Международен младежки фестивал на изкуствата “Музите”.

Първо място в стил “Street dance”, втора възрастова група, формация спечелиха момичетата от “MDX” на 18 издание на ММФИ “Музите” гр. Созопол, където пребориха конкуренцията с три изпълнения и максимален брой точки от журито.

В международния фестивал взеха участие над 1000 участници от 18 държави и 30 български градове, а нашите момичета бяха удостоени с честта да открият Гала вечерта на лауреатите с най-добрите изпълнения от петдневния танцов фестивал.
Специална награда от “Асоцоацията на Българите в чужбина” и специална награда за принос в българското танцово изкуство получиха ръководителя на школата Любомира Попова и момичетата от ОДК - Пазарджик.

„Благодарим на г-жа Емилия Спасова, директор на Общински детски комплекс гр. Пазарджик за любовта и доверието в нас! Благодарности към г- н Петър Куленски, кмет на община Пазарджик, г-жа Таня Колчакова-Янева, зам. кмет на община Пазарджик и г-н Любомир Гечев, зам. кмет на община Пазарджик за подкрепата оказана от тях и възможността да участваме в такъв мащабен международен форум и да покажем на какво са способни децата от град Пазарджик.“, сподели Любомира Попова.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара