С добри новини приключи издирването на 33-годишния Панайот Насковски от Главиница, който по-рано днес беше обявен за изчезнал. След два дни без връзка със своите близки, мъжът се е прибрал жив и здрав, съобщиха негови роднини.

Припомняме, че Панайот е напуснал дома си преди два дни, без да остави никаква информация за местонахождението си. Разтревожени, неговите близки потърсиха съдействие от полицията, която предприе издирвателни действия. Въпреки това, днес следобед беше съобщено, че той сам е намерил пътя обратно към дома си.

Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на МВР – Пазарджик, поясни, че полицията е действала по молба на родителите на Панайот, които са били силно притеснени за неговото състояние. „Той е пълнолетен и има право сам да взема решения относно своето местонахождение. Задължени бяхме да го обявим за издирване поради липсата на комуникация с него“, каза Стоянов.

Все още не е ясна причината за изчезването на Панайот Насковски. Към момента няма данни, че е бил жертва на престъпление, а близките му са облекчени, че ситуацията е приключила без инциденти.

Този случай напомня колко е важно близките и приятелите да поддържат редовен контакт, за да се избегнат подобни притеснения и стресови ситуации.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара