Легендарната българска рок група СИГНАЛ ще бъде гвоздеят на вечерната програма на музикалния фестивал ФЕСТИВАЛИЯ, който се провежда в град Пазарджик. Концертът ще се състои тази вечер в живописния парк "Стадиона", където се очакват множество фенове и любители на качествената музика.

СИГНАЛ са известни с богатата си история и музикалните си успехи, които ги нареждат сред иконите на българската рок сцена. Със своята характерна енергия и емоционални изпълнения, групата неизменно привлича многобройни почитатели на всяко свое участие. Очаква се тази вечер публиката да се наслади на някои от най-големите им хитове като "Да те жадувам", "Може би" и "Сбогом", които са оставили своя отпечатък върху няколко поколения.

Фестивалът ФЕСТИВАЛИЯ доказа , че е  важна част от културния календар на Пазарджик и предоставя сцена за разнообразни музикални изпълнения и артистични прояви. Събитието привлече вниманието на множество почитатели на музиката и културата, които очакват с нетърпение вечерта, за да се насладят на живите изпълнения на любимите си артисти.

Концертът на СИГНАЛ обещава да бъде едно незабравимо преживяване, изпълнено с емоции, добро настроение и качествена музика.

 Ако сте фен на класическия рок и търсите място, където да се потопите в музикалната магия на една от най-обичаните групи в България, парк "Стадиона" в Пазарджик е вашата дестинация тази вечер!

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара