Небие Кабак и кандидатите за народни представители от листата на Движението за права и свободи (ДПС) в област Пазарджик имаха удоволствието да поздравят абитуриентите от село Света Петка. С това те изразиха своята подкрепа и добри пожелания към младежите, които поемат по нов път в живота си.

"На добър час, скъпи абитуриенти!" – с тези думи Небие Кабак пожела на младите хора успехи и нови възможности. Връчването на поздравленията създаде вълнуваща и празнична атмосфера, подчертавайки важността на образованието и новите хоризонти, които то отваря пред младите хора.

Срещата с абитуриентите от село Света Петка беше не само акт на подкрепа, но и символ на значението на младото поколение за бъдещето на региона и страната. В този важен момент, представителите на ДПС показаха, че са ангажирани с насърчаването и развитието на младите хора, които са бъдещите лидери и професионалисти.

Този жест на внимание и уважение към абитуриентите подчертава значението на общността и споделените ценности, които обединяват хората в село Света Петка и област Пазарджик.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара