В резултат на преминалата буря в Пазарджик, която причини значителни щети в областния град, на телефон 112 са подадени 12 сигнала, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Той уточни, че по-голямата част от сигналите са свързани с паднали дървета и клони, които са блокирали пътното платно и улиците в различни райони на града.

Щети върху автомобили и инфраструктура
Според информацията, получена от Мирослав Стоянов, 7 от подадените сигнали касаят нанесени щети върху автомобили. Въпреки че няма данни за пострадали хора, материалните щети са значителни и създават затруднения за жителите на Пазарджик.

Координирани усилия за справяне с последиците
Екипи на Пожарната, общинската администрация и електроразпределителното дружество са ангажирани с отстраняване на падналите дървета, клони и кабели. Тяхната цел е възстановяване на нормалното движение по пътната мрежа и осигуряване на безопасността на гражданите. Работата по отстраняване на щетите започна незабавно след бурята и продължава до пълното възстановяване на нормалното състояние на инфраструктурата.

Засегнати улици
Сигналите за щети са постъпили от различни улици в Пазарджик, включително „Осми март“, „Пловдивска“, „Болнична“, „Димчо Дебелянов“, „Свобода“, „Неофит Бозвели“, „Теофил Бейков“, „Булаир“ и „Ангел Кънчев“. Жителите на тези улици съобщават за паднали дървета и клони, които са блокирали пътното платно и създават затруднения за преминаване на автомобили и пешеходци.


Бурята, която премина през Пазарджик, остави след себе си значителни щети върху автомобили и инфраструктурата в града. Своевременната реакция на службите за спешна помощ и общинската администрация е от решаващо значение за бързото възстановяване на нормалното функциониране на града и осигуряване на безопасността на неговите жители.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара