След официалното представяне на новия старши треньор на ФК Хебър Пазарджик, Бруно Акрапович, футболистите на отбора споделиха  стори в официалните си канали, демонстрирайки как зареждат енергия и протеин след тренировка с продуктите на местната марка протеинови барове XL Athletic. Този пазарджишки бранд не само осигурява на отбора висококачествени продукти, но и активно подпомага развитието на спорта в региона.

XL Athletic предоставя безвъзмездно протеинови барове на футболистите на Хебър, вече втори сезон,  като им помага да поддържат форма и енергия по време на натоварените тренировки и мачове. Според отбора, любимите вкусове на играчите са "шоко лешник", "горски плодове" и "солен карамел". Марката разполага с общо 13 различни вкуса на протеинови барове, както и един вкус на протеинови кексчета, което предоставя голямо разнообразие за всеки вкус и предпочитание.

Футболистите на Хебър и ръководството на клуба открито заявяват своята подкрепа за XL Athletic, подчертавайки, че "оригиналът винаги е само един – XL Athletic!" Те окуражават всички фенове и спортисти да търсят продуктите на марката в магазините и фитнес залите.

Но ангажиментът на XL Athletic към спорта в Пазарджик не се ограничава само до футбола. Брандът активно подпомага и други спортове, като борба, художествена гимнастика и културизъм, предоставяйки както финансови средства, така и продукти за спортистите. Тази всеотдайна подкрепа затвърждава репутацията на XL Athletic като важен партньор за развитието на спорта в региона.

С високото качество на продуктите си и ангажираността към местния спорт, XL Athletic продължава да бъде ключов играч в подпомагането на спортистите и техния успех.

PZ News
PZ News
Редактор

1 Коментара

Публикувай коментар

1 коментара