Тази вечер се състоя среща между кандидатите за депутати от ДПС и жителите на село Света Петка, съобщи областният председател на партията Юмер Хамза.

 Кандидатите за народни представители от област Пазарджик, водени от Искра Михайлова, изслушаха очакванията на местните жители от следващия парламент. Искра Михайлова, която е и кандидат за Европейския парламент, подчерта важността на ролята на българските представители там. 

Жителите на Света Петка се запознаха с предизборната платформа на ДПС за Евроизборите, насочена към решаването на важни проблеми за подобряване на живота на хората, като демографските въпроси и сигурността на гражданите. 

ДПС също така акцентира върху привличането на инвестиции и ускореното икономическо развитие. Платформата за изборите за нов български парламент включва подобряване на здравеопазването, решаване на социалните проблеми, по-качествено образование и равен достъп до култура. 

На срещата бяха обсъдени и важни за селото въпроси, които предстоят да бъдат решени. Небие Кабак призова за подкрепа на предстоящите избори, за да се реализират важните проекти за селото, подчертавайки, че в предишния парламент е доказала способността си да защитава правата на местните хора.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара