На 30-годишнината на козметичната компания Christian of Roma в пловдивския клуб Bushido се състоя мощно шоу, което беляза събитието. Специален гост беше посланичката на Република Италия в България, Н. Пр. Джузепина Дзара.

 Шоуто беше част от тридневния Италиански фестивал на красотата и прическата, който отбеляза своето 30-годишно издание. Нощта започна с емоционално приветствие от главния мениджър на Christian of Roma, Мария Данчева, която разказа историята на компанията от създаването й до момента, подчертавайки ролята на бизнесдамата Елена Кристиано.

 След това започна шоуто Timeless, което представи сцени от миналото и бъдещето едновременно.

Шоуто беше разделено на три части: първата част представи барокова градина, втората беше посветена на емблематичните прически от миналото и бъдещето, а третата част наречена "Космически сблъсък" съчета минало и бъдеще. 

Всичко това беше свързано с идеята за подобряване на визията и себе си, като се стремим към по-чиста и симплестична перспектива. На фестивала беше представена и нова технология - изкуственият интелект в салоните за красота. Този иновативен подход обещава персонализирани терапии за косата, които да отговарят на нейното моментно състояние, като в същото време запазва творчеството и професионализма на стилистите. 

Това представлява революция във фризьорския бизнес и вече се наблюдава като бъдеще на салоните за красота.

PZ News
PZ News
Редактор

1 Коментара

Публикувай коментар

1 коментара