Мис Пазарджик 2024: Красива надпревара в спортната зала „Васил Левски“
На 7 септември спортната зала „Васил Левски“ в Пазарджик отново ще бъде домакин на престижния конкурс „Мис Пазарджик 2024“. Претендентките ще се борят  не само за титлата, но и за шанса да представят града на националния конкурс „Мис България“.

Конкурсът, който всяка година привлича вниманието на публиката, ще премине през четири различни кръга. В първия кръг участничките ще дефилират в традиционни български народни носии, подчертавайки красотата на родните традиции. Вторият кръг ще представи модерен стил с нова колекция от дънки и тениски, докато третият ще бъде посветен на спортно-елегантни или коктейлни облекла. Завършекът на конкурса ще бъде четвъртият кръг, където претендентките ще дефилират в официални тоалети.

Специален гост и благотворителност
Водеща на събитието ще бъде известната инфлуенсърка и репортер Ива Иванова, по-позната като IVKA BEIBE. Публиката също ще може да подкрепи благотворителна кауза, тъй като от всеки закупен билет 5 лева ще бъдат дарени за благотворителност.

В паузите между различните кръгове на конкурса гостите ще се насладят на изпълненията на младите таланти от Пазарджик. Танцьорите от представителния танцов състав „Чавдар“, клубът за спортни танци „Импулс“ и мажоретките от „Мега“ ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите.

Награди за участничките
Всички участнички в конкурса ще получат специални подаръци, включително сребърни колиета, козметични продукти за коса и грим, както и ваучери за маникюр. Победителката ще бъде възнаградена с още по-впечатляващи награди — СПА уикенд във Велинград, ваучер за храна на стойност 200 лева, 1000 лева за лазерни процедури и специална прическа.

Претендентките за титлата
Тазгодишните претендентки са:

Симона Благова, 16 г., специалност „Митническа и данъчна администрация“.
Веселена Димитрова, 17 г., мечтаеща да учи дентална медицина.
Виктория Радкова, 18 г., завършила в Тенерифе и работеща като стюардеса.
Ана Мариа Стоянова, 19 г., студентка по музика и мултимедийни технологии.
Славена Гайдарска, 25 г., завършваща магистърска степен по бизнес администрация.
Габриела Димитрова, 17 г., с интереси в моторите и адреналина.
Нанси Николова, 17 г., специалност „Графичен дизайн“.
Лора Брешкова, 25 г., завършила „Филмова режисура“.
Светлана Игнатова, 17 г., с интереси в мажоретните състави и спорт.
Стелиана Кендерова, 20 г., висока 180 см и студентка по макроикономика.


Конкурсът обещава много емоции и вълнуващи моменти. Организаторите — Джулиана Бутракова, носител на титлата „Мис България Свят 2020“, със съдействието на Община Пазарджик — гарантират, че събитието ще впечатли както с красотата на участничките, така и с изтънчения дух на българската традиция.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара