Днес, Пазарджик отбеляза Празника на детето с незабравима програма, която донесе радост и усмивки на лицата на стотици деца и техните родители. Общината, под ръководството на кмета Петър Куленски и неговия екип, се беше постарала да създаде уникално и грандиозно събитие, което ще остане дълго в паметта на жителите на града.

Организацията на празника беше изключителна и всички гости бяха възхитени от разнообразието и качеството на мероприятията. Родителите коментираха, че в Пазарджик досега не е имало подобен мащабен празник на детето, който да сбъдва детските мечти, като среща децата с техните любими герои като Пепа Пиг, Елза, Соник, Мики и Мини Маус, Дъмбо и други.

Програма на събитието
Празничните мероприятия започнаха рано сутринта и продължиха през целия ден. От 9:00 до 17:00 часа на площад "Константин Величков" (Тортата) бяха организирани редица музикални, творчески и забавни занимания. Децата имаха възможност да се включат в различни арт работилници, музикални изпълнения и игри, които ги забавляваха и развиваха техните таланти.

Освен основната програма на площада, в града се проведоха и няколко съпътстващи събития, които също зарадваха посетителите. Един от тях беше мащабният градски танцов шампионат Pazardjik Dance Open, който се проведе в зала "Васил Левски". Танцьорите от различни възрастови групи показаха своите умения и изпълниха зрителите с енергия и възхищение.

Другото значимо събитие на деня беше конкурсът "Мини Мис и Мистър Пазарджик 2024", който се проведе в зала "Маестро Георги Атанасов". Малките участници в конкурса блестяха със своите таланти, обаяние и харизма, като завладяха сърцата на публиката и журито.

Възхитителни отзиви
Отзивите от жителите на Пазарджик бяха изключително положителни. Родителите споделиха, че децата им са изживели незабравими моменти и са били впечатлени от срещата с любимите си герои. Те изразиха благодарността си към кмета Петър Куленски и неговия екип за усилията и всеотдайността, които са вложили в организацията на този празник.

Празникът на детето в Пазарджик тази година определено постави нов стандарт за градски празници, които радват и вдъхновяват децата. Този ден ще остане в историята като един от най-запомнящите се и вълнуващи празници, сбъдващ детските мечти и подаряващ им радост и щастие.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара