Кандидатите за народни представители от листата на ДПС за Пазарджишки избирателен район – Мехмед Мандраджиев, Мустафа Бухов, Муса Мандраджи и Ибрахим Фатих – проведоха среща с жителите на велинградското село Бутрева. Кандидатите бяха придружени от председателя на Областния съвет на партията Юмер Хамза и общинския председател от Велинград Исмаил Моллов.

Представяне на Кандидатската Листа и Инфраструктурни Решения
По време на събитието пред жителите на селото бе представена кандидатската листа на ДПС за 50-ото Народно събрание и Европейския парламент. Важна част от срещата бе съобщаването на новината, че е решен един от инфраструктурните проблеми в селото – асфалтирането на пътя. Осигурени са средства за осъществяването на този проект. Освен това, финансиране е осигурено и за асфалтирането на пътя към махала Бузгова, както и за улиците на Бутрева.

Обратна Връзка от Жителите
Присъстващите на събитието жители изразиха благодарност за усилията, които ДПС полага за подобряване на инфраструктурата в тяхното населено място. В същото време, те поставиха и други два важни въпроса – нуждата от канализация на Бутрева и необходимостта от изграждане на минипречиствателна станция за отпадните води.

Ангажимент на Общинските Съветници
На срещата присъстваха и общинските съветници от Велинград – Ибрахим Муса, Мустафа Еюпов и Злати Льотин. Те поеха ангажимент да продължат да се срещат с жителите на Бутрева и да работят за решаване на техните проблеми на регионално ниво.

Призив за Гласуване
В заключение, кандидатите и присъстващите представители на ДПС призоваха жителите на Бутрева да подкрепят двете листи на партията на 9-и юни, гласувайки с бюлетина №28. Те също така напомниха, че купуването и продаването на гласове е престъпление и призоваха за честни и свободни избори.

Тази среща показва активния ангажимент на ДПС към подобряване на условията на живот в малките населени места и стремежа им да бъдат в постоянен контакт с местните жители за разрешаване на техните проблеми.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара