Кметът на Пазарджик, Петър Куленски, увери , че усилията за зацветяване и поддържане на зелените площи в града продължават с пълна сила. Екипите, ангажирани с тази задача, работят неуморно всеки ден, за да осигурят красива и подредена зеленина в Пазарджик.

Ежедневна работа по зелените площи
"Зацветяването в Пазарджик продължава!" - заяви кметът Куленски, като подчерта, че усилията на екипите са насочени към създаване на по-привлекателна и подредена градска среда. Той добави, че косенето на тревните площи продължава последователно из целия град, за да се поддържа чистота и естетика.

Предизвикателствата на времето
Въпреки пречките, създавани от валежите, които понякога временно спират работата, Куленски уверява, че Пазарджик ще става все по-подреден с всеки изминал ден. Той подчерта значението на постоянството и последователността в поддържането на зелените площи, което е приоритет за местната администрация.

Заключение
Усилията на общината за зацветяване и поддръжка на зелените площи в Пазарджик са неуморни, въпреки предизвикателствата на времето. Жителите на града могат да бъдат уверени, че със всеки изминал ден техният град ще става все по-красив и подреден, благодарение на постоянните усилия на екипите, ръководени от кмета Петър Куленски.

PZ News
PZ News
Редактор

1 Коментара

Публикувай коментар

1 коментара