Заместник-кметът на община Пазарджик Таня Колчакова - Янева изрази своята гордост и вдъхновение от работата си в общината, като подчерта значимостта на ресора, който ѝ е поверен. В свое изказване тя сподели емоциите си и любовта към ежедневните си задължения, свързани с децата на Пазарджик.

"Поверен ми е най-страхотният ресор", заяви Колчакова - Янева, подчертавайки радостта си от контакта с младите хора в града. "Ежедневният контакт с децата на Пазарджик е нещото, което ме зарежда истински и поддържа динамиката и в най-тежките дни", добави тя, изразявайки ентусиазма си от възможността да работи с най-младите жители на града.

Колчакова - Янева сподели и емоциите си от наскоро проведения баскетболен турнир за деца, който се състоя през уикенда в памет на легендарния треньор Спас Натов. Събитието привлече вниманието на много деца и родители, създавайки силно емоционална атмосфера и затвърждавайки ангажимента на общината към развитието на спорта сред младите.

Турнирът не само почете паметта на Спас Натов, но и вдъхнови децата да продължат традицията на активния спортен дух в Пазарджик. "Тези събития са не само спортни прояви, но и възможност за изграждане на ценности и приятелства сред младото поколение", отбеляза заместник-кметът.

Чрез активната си ангажираност с младежта и организирането на такива инициативи, Таня Колчакова - Янева демонстрира своята отдаденост към развитието на спорта и образованието в общината.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара