Снимка-интернет Знаме

17 април 2024 година новият общински туристически информационен център вече е с отворени врати за посетители . Той е разположен на площад "Дружба". Работното време е както следва: понеделник и вторник са почивни дни, сряда и четвъртък са отворени от 9:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 18:00 часа, петък и събота - от 9:30 до 12:00 часа и от 13:00 до 18:30 часа, неделя - от 9:30 до 12:00 часа. За контакт с центъра може да се използва телефонен номер 0879 245 433 или имейл [email protected].

Главната му функция е да рекламира града като туристическо място за посещение, да развива туризма в региона, да популяризира културното наследство и да подобрява качеството на туристическите услуги. Целта е да привлече повече посетители от цялата страна и от чужбина и да допринесе за устойчивостта на туристическата индустрия в общината.

В центъра се предлагат рекламни материали, може да се направят резервации и да се получи подробна информация за туристическите възможности в района на Стрелча. Там посетителите могат да се запознаят с историята на града, историческите, културни и природни забележителности като музеи, паметници на културата и църкви, както и с местата за настаняване, хранене и развлечения. 

Също така се предоставя информация за културните събития в общината, контактна информация за туроператори и агенции, както и за възможностите за активен отдих и туризъм в близост до града като "Жаба могила", Скумсале, Стрелчанско кале, Тракийски светилища и еко пътеки.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара